glasvezel

4 voordelen van zakelijk glasvezel

juli 25th, 2019 Posted by Internet, Nieuws 0 thoughts on “4 voordelen van zakelijk glasvezel”

Glasvezel, dé perfecte oplossing voor sneller internet

Te lang wachten tot een download binnen is en het wegvallen van de internetverbinding op ongelukkige tijden, dat is voorbij met internet via glasvezel. Snel en betrouwbaar internet is voor veel ondernemers essentieel, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Het alternatief voor traag en instabiel internet? Glasvezel! Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

1: Altijd een zeer stabiele verbinding met glasvezel

De glasvezel die wordt aangelegd loopt altijd direct naar de voordeur van uw bedrijfspand. Er zijn geen onderbrekingen in de omgeving. De glasvezeltechnologie is altijd stabiel en snel, ook als er velen op uw bedrijf online zijn. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers, niet binnen uw bedrijf maar ook niet van andere bedrijven in uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een zeer stabiele Skype verbinding als u dat gebruikt binnen uw bedrijf.

2: Er is met glasvezel een extreem hoge snelheid mogelijk

Er is een hoogst mogelijke internetsnelheid met glasvezel. Door de glasvezel zijn er geen verstoringen als er anderen gebruik maken met internetdiensten die hoge streaming nodig hebben. Het versturen van grote bestanden kan gelijk opgaan met het geven van presentaties waar Youtube voor gebruikt wordt.

3: Uploaden en downloaden gaat even snel

Verstuurt u veel data en/of ontvangt u veel data binnen uw bedrijf? Met glasvezel is dat geen probleem als het over de snelheid van het uploaden en downloaden gaat. Zowel het uploaden en downloaden gaat even snel, ook van zeer grote bestanden.

4: Veel keuzevrijheid in glasvezelabonnementen

Bij Bevede heb je met glasvezel veel vrijheid. U kiest simpelweg zelf het glasvezelabonnement dat past bij uw mogelijkheden en wensen. Wij helpen u natuurlijk graag om uw behoeftes en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen. Het glasvezelnet groeit snel. Ook in uw omgeving.

Bevede en glasvezel

Probleemloos werken in de cloud, bellen via internet en tegelijkertijd andere zware toepassingen gebruiken? Dit is geen probleem met de hoge snelheden van onze glasvezelverbindingen. Wij adviseren u graag wat voor u de mogelijkheden zijn als het gaat om de juiste internet verbindingen. Passend bij uw bedrijf en de mogelijkheden in uw omgeving.

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om u te ontzorgen in uw internet?  Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

ADVIESAANVRAAG

Tags: ,

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring