Automatisering bij Tuinland in Assen

augustus 22nd, 2018 Posted by Internet, Klantcases, Nieuws, Telefooncentrales 0 thoughts on “Automatisering bij Tuinland in Assen”

Tuinland in Assen

Tuinland is een winkel waar je alles kunt kopen voor tuin en terras. Denk hierbij aan gereedschappen, tuinmeubels, buiten- en kamerplanten maar ook huisdieren en boeketten en er is zelfs een tuincafé.

Bévédé richt 40 werkplekken in

Bévédé heeft op het hoofdkantoor van Tuinland in Assen 40 werkplekken, deels flexplekken, ingericht met telefonie (hosted VoIP ) en computerapparatuur.

[smartslider3 slider=2]

 

Wat is hosted VoIP?

Tuinland groeit en moderniseert. Daar past ook een moderne telefooncentrale bij. Hosted VoIP is een term die je steeds vaker hoort. Het betekent dat je belt via je telefooncentrale die in de cloud zit. Je hebt dus geen fysieke centrale nodig. Je toestellen sluit je bij hosted telefonie direct aan op je internetverbinding via je router of switch.

Vrijheid

Met hosted VoIP van Bévédé krijg je de inloggegevens van je eigen online hosted telefooncentrale. In dit gebruiksvriendelijke systeem stel je als ondernemer zelf de optimale bereikbaarheid voor jouw bedrijf in.

Voordelen van hosted VoIP bij Bévédé

  • Altijd up to date met de meest geavanceerde telefooncentrale in de cloud
  • Overal ter wereld bereikbaar alsof je op kantoor bent
  • Geen eigen dure fysieke telefooncentrale meer nodig
  • Alle diensten zijn per dag op te zeggen

De geautomatiseerde inrichting van het hoofdkantoor van Tuinland is een representatieve dienst van Bévédé.
Bévédé is hét fullservice ICTbedrijf in de regio Zwolle? Wij zijn u graag van dienst!

 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring