afbeelding automatisering bevede zwolle

Bellen via het internet

 

bellen via internet

Ook in Zwolle overal bellen via internet 

In Nederland is het tegenwoordig mogelijk om op bijna alle locaties via internet te bellen. Heel soms is er nog een verlaten gebied waar het bereik niet toereikend is. Echter zijn dat echt uitzonderingsgevallen. In Zwolle is bellen via internet overal mogelijk. Er zijn vele voordelen om via internet te bellen. Het gaat een stuk sneller en is goedkoper.

Up-to date blijven met bellen via internet

De mogelijkheden om te bellen via internet zijn ongekend en nog lang niet is alles uitgevonden. De technologie rondom bellen via internet is nog volop in ontwikkeling. Bevede volgt deze ontwikkeling op de voet. Daardoor zijn onze klanten altijd up-to-date als het gaat om innovatie over bellen via internet.

Bellen via internet is kostenbesparend. Wilt u weten hoeveel het u bespaart om te bellen via internet? Wij kunnen eenvoudig voor u uitrekenen wat de besparing voor u inhoud.

Bij bellen via internet is VoIP is de oplossing

De oplossingen die er echter met kop en schouders bovenuit steken, zijn de (hosted) VoIP-oplossingen.
Wij adviseren onze klanten om over te stappen naar een eigentijdse telefonie oplossing. Bij VoIP maakt u gebruik van een flexibele Cloud telefooncentrale met alle nodige faciliteiten op afstand te bedienen. Deze VoIP kan geïntegreerd worden met mobiele telefonie. U kunt het geheel helemaal instellen naar uw eigen behoefte.

Als wij als bedrijf praten over oplossingen hebben wij het over vaste geen gedoe met nieuwe investeringen bij vernieuwingen maar vaste maanbedragen voor aanschaf, onderhoud en up-to-date. Graag  rekenen wij u voor wat voor de beste oplossingen zijn.

Bevede uw partner voor bellen via internet in Zwolle

Bevede is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een professionele onderneming met 7 vaste medewerkers, een support-afdeling en een buitendienst met 4 ICT specialisten. Onze medewerkers volgens alle ontwikkelingen omtrent ICT op de voet. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen en adviseren volgens de laatste ontwikkelingen.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het integreren van internetbellen.

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG