afbeelding automatisering bevede zwolle

Bellen via internet vanuit Zwolle

Bellen via internet vanuit Zwolle

Bellen via internet vanuit Zwolle? Bévéde is uw partner.

Kinderen geboren na 1990 herkennen niet meer de oude telefoons met draaischijven en die van 10 jaar later ook niet meer die met de druktoetsen. Er is heel veel veranderd in de telefonie. Zo waren we vroeger gebonden aan de locatie waar de telefoon stond. Hij zat vast met een snoer in het stopcontact en dat betekende dat we er niet echt mee konden gaan lopen. Pas vanaf de jaren 90 kregen we de zogenaamde ‘Dect’ telefoon. Dat was al een vooruitgang maar toch kon je maar een enkele meter vanaf je telefoontoestel je telefoongesprek voeren. De ontwikkelingen zijn erg snel gegaan in de telefonie. De komst van de clouddiensten veranderde alles. Vanaf dat moment konden we bellen waar we maar wilde. We noemen dat ook wel het bellen via internet.

Hoe we wennen aan meer vrijheid

Je kunt je haast niet meer voorstellen dat de locatie van het toestel bepalend is waar we onze telefoongesprekken voeren. Wij zijn er nu al zo aan gewend om te bellen wanneer we behoefte hebben niet wanneer de locatie dat toelaat. Hoeveel telefooncellen zijn er nog in Zwolle? Ziet u zichzelf al staan in een kleine cel van glas midden in de stad om een privé telefoongesprek te voeren? Uw buurvrouw uit Zwolle loopt langs en ziet u daar staan. Hoeveel vrijheid is er nu dat u helemaal zelf bepaald op welke locatie en op welk tijdstip u uw telefoongesprek voer via internet zonder dat uw ‘buurvrouw’ meekijkt.

Bévédé regelt in Zwolle het zakelijk bellen via internet

Bevede is hét bedrijf in Zwolle dat gespecialiseerd is in advisering en installeren van bellen via internet. Buiten de advisering in de inrichting van uw telefonie kan Bévédé u ook van dienst zijn met meerdere clouddiensten. Van WIFI-netwerken tot IT omgeving, Bévédé adviseert, helpt en begeleidt u in al uw dataverkeer. Ons totaalconcept zal u zeker van pas komen. Nogmaals, bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale, wij geven u een advies op maat.

Bévédé groeit mee in de veranderingen en is daardoor flexibel en betrouwbaar

Zoals we in dit artikel beschreven is het snel gegaan met de veranderingen in de telefonie. Die veranderingen zullen doorgaan. bijblijven is daarom van belang. Bevede blijft bij en daarom zijn de telefoniediensten van Bévédé flexibel en schaalbaar. Ze zijn per maand opzegbaar dus u betaalt naar werkelijk gebruik. Wij zijn gevestigd in Zwolle dus kunnen wij snel inspelen op uw vragen. Voor een nieuwe telefooncentrale heeft u geen grote investering nodig en altijd up-2-date. Zowel uw cloudcentrale als uw toestellen worden automatisch ge-update. Natuurlijk zullen wij eerst met u een afspraak inplannen zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken.

Wij helpen u graag met het adviseren van een nieuwe telefooncentrale in Zwolle.

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG