Bevede ICT Helpdesk, staat voor u klaar

juni 20th, 2019 Posted by Automatisering 0 thoughts on “Bevede ICT Helpdesk, staat voor u klaar”

Gezegde: ‘Schoenmaker blijf bij je leest’

Iedereen weet wat er bedoeld wordt met dit gezegde. Doe vooral dat waar je goed in bent. Bevede is gespecialiseerd in ICT oplossingen en heeft een helpdesk die u kunt raadplegen voor al uw ICT vragen en problemen. Dat kan u veel ergernis besparen.

Goed werkende ICT als hart voor uw bedrijf

De complexiteit van ICT neemt toe, zowel de onderliggende technologie als op het gebied van integraties. U bent als bedrijf afhankelijk van de ICT. Het op peil houden van de benodigde kennis is een grote uitdaging. Bij outsourcing van uw ICT beheer is er bij het eigen personeel meer focus op kerntaken. Efficiency waarmee u geld verdient. Met Bevede als ICT partner kunt u rekenen op een goed werkend ICT structuur binnen uw bedrijf. Wij blijven u 24/7 monitoren.

Een advies op maat

Een betrouwbare IT oplossing is de basis voor uw efficiëntie en voor het succes van uw gehele bedrijfsvoering, dat is waar wij in geloven. Hoe u het ook geregeld wilt zien, on-premises, hybride of toch volledig in de cloud? Veilig, betrouwbaar en flexibel. Wij denken graag met u mee.
Wij blijven met u in contact om de laatste ICT nieuws te bespreken en te kijken wat voor u de voordelen kunnen zijn van aanpassingen. Hierdoor ontzorgen wij u in het bijhouden van alle snelle nieuwe ontwikkelingen. Dit bespaart u veel tijd en ook veel geld.

Team met vakmensen

Betrouwbare verbindingen en bereikbaar zijn, zijn belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Het is dan ook een geruststellende gedachte als u weet dat er een team van vakmensen klaar staat om het voor u in te richten en ook klaar staat om u in voorkomende situaties uit de zorgen te helpen en uw computer, telefooncentrale en netwerk kunnen “genezen” als het nodig is. Wij beschikken over de mensen en de kennis om u, bij eventuele problemen, snel weer op weg te helpen. Tevens kunnen wij u helpen om problemen te voorkomen.

Bevede Helpdesk is er voor u

Vragen die wij via de helpdesk vaak binnen krijgen zijn:
– De printer doet het niet, wat moet ik doen
– Ik ben mijn wachtwoord vergeten
– Ik heb geen verbinding met internet
– De computer start niet op
– Ik krijg een error melding als ik de computer opstart
– Ik denk dat ik gehackt ben
– Hoe schakel ik mijn telefoon door bij afwezigheid
– Hoe kan ik een automatische mail aan maken voor vakantie afwezigheid
– Hoe stel ik Voice Response systeem in op mijn centrale

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u gebruik kunt maken van onze helpdeskservice? Neem vandaag nog contact met ons op. 

SUPPORTAANVRAAG

 

Tags:

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring