Zakelijk verhuizen

Bevede, uw partner in zakelijk verhuizen

november 28th, 2019 Posted by Automatisering 0 thoughts on “Bevede, uw partner in zakelijk verhuizen”

Verhuizen, meer dan van A naar B verplaatsen

Gaat u komend jaar verhuizen met uw bedrijf? Bereid u dan goed voor hoe u op de beste manier uw nieuwe onderkomen digitaal kunt inrichten. Blijft alles hetzelfde of kiest u voor modernisering?

Er komt veel kijken bij een zakelijke verhuizing. Een goede voorbereiding start al maanden van te voren. Er moet veel geregeld worden met de automatisering en het internet. Wellicht het belangrijkste punt is uw bereikbaarheid. Veel zaken kunt u van te voren regelen.

Het maken van een juist ICT plan

Veel zaken kunt u ruim op tijd regelen als u gaat verhuizen. Wanneer komt het nieuwe pand beschikbaar? Is de verhuiswagen geregeld. Wie pakt alles in en uit?
Wat u ook van te voren kunt regelen, is het ICT plan opstellen. Ons advies is om dit uit te besteden aan een goed ICT bedrijf zoals Bevede, ‘n bedrijf met korte communicatielijnen. Laat u adviseren hoe u in uw nieuwe pand kunt gaan werken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, computer en telefonie. U krijgt dan een advies hoe u het nieuwe pand het beste in kunt gaan richten.  Is er nieuwe apparatuur nodig. Gaat u meer werken in de cloud, dan kan het zijn dat u veel minder apparatuur nodig heeft.

Van afdelingen naar digitale werkplekken

Heeft u personeel dat veel op pad is of thuis werkt waardoor werkplekken niet continu bezet zijn? Dan bekijken we met u in het nieuwe pand de beste opties voor digitale werkplekken. Dat kan u veel ruimte en apparatuur besparen. We schreven hier al eerder een blog over digitale werkplekken.

Blijf bereikbaar als u gaat verhuizen

Vaak is de bereikbaarheid het ondergeschoven kindje tijdens verhuizingen. Als u een periode helemaal niet bereikbaar bent kan dat klanten kosten. Belangrijk is om te weten op welke datum u begint met verhuizen vanuit het oude pand en wanneer u weer bereikbaar bent in het nieuwe pand. Bevede denkt met u mee hoe u dit  hoe u dit het beste kunt oplossen. Werkt u nog niet in cloud dan zal dat een prima gelegenheid kunnen zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Van fysieke telefooncentrale naar bellen in de cloud

Indien u nog een fysieke telefooncentrale heeft dan is ook een verhuizing een prima gelegenheid om uw telefonie in de cloud onder te brengen. Deze zogenaamde Hosted VoIP telefonie is dé manier om snel en veilig uw belverkeer te regelen. Net zoals internet en andere clouddienten past dit bij een moderne manier van zeken doen. Bevede kan u hier helemaal over bijpraten. Eerder schreven wij een blog over stoppen van ISDN en starten met VoIP. 

Kortom er valt veel te regelen als u gaat verhuizen. Zorg daarom dat u goed voorbereid bent. Bevede helpt met een goed ICT plan zodat u op de toekomst bent voorbereid.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met ons. Wij adviseren en helpen u graag. 

 

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring