afbeelding automatisering bevede zwolle

Business VoIP providers Zwolle

 

bellen via internet

Ook in Zwolle business VoIP providers

Is uw bedrijf gevestigd in Zwolle of omgeving dat wilt u natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen over bellen via internet volgen. De ontwikkelingen volgen zich heel snel op. Internet bellen via Business VoIP is ook voor uw bedrijf onmisbaar.  Het is snel en goedkoop.

Blijf up-to date met bellen via business VoIP

Er zijn tegenwoordig ongekende mogelijkheden om te bellen via internet. De ontwikkelingen gaan maar door. Nog lang niet alles is uitgevonden. Bevede volgt deze ontwikkeling op de voet. Daardoor zijn onze klanten altijd up-to-date als het gaat om innovatie over bellen via internet.

Bellen via internet is kostenbesparend. Wilt u weten hoeveel het u bespaart om te bellen via internet? Wij kunnen eenvoudig voor u uitrekenen wat de besparing voor u inhoud.

ISDN stopt!

Twee jaar geleden maakte KPN bekend dat per 1 september 2019 een eind komt aan de ISDN-dienstverlening. Hieronder vallen ISDN1 en 2, zowel enkelvoudig als meervoudig, en meervoudige PSTN. Dis is de reden waarom meer bedrijven overstappen op VoIP/ Hoe zit het met uw bedrijf? Bent u al helemaal over?

Bij bellen via internet is VoIP is de juiste oplossing

De oplossingen die er echter met kop en schouders bovenuit steken, zijn de (hosted) VoIP-oplossingen.
Bevede adviseert zijn klanten om over te stappen naar een dé telefonie oplossing business VoIP. Bij VoIP maakt u gebruik van een flexibele Cloud telefooncentrale met alle nodige faciliteiten op afstand te bedienen. Deze VoIP kan geïntegreerd worden met mobiele telefonie. U kunt het geheel helemaal instellen naar uw eigen behoefte.

Als wij als bedrijf praten over oplossingen hebben wij het over vaste geen gedoe met nieuwe investeringen bij vernieuwingen maar vaste maanbedragen voor aanschaf, onderhoud en up-to-date. Graag  rekenen wij u voor wat voor de beste oplossingen zijn.

Bevede uw partner voor business VoIP providers

Bevede is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een professionele onderneming. Onze medewerkers volgens alle ontwikkelingen omtrent ICT op de voet. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen en adviseren volgens de laatste ontwikkelingen.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het integreren van de business VoIP provider.

ADVIESAANVRAAG