De juiste partner voor uw IT omgeving

oktober 27th, 2018 Posted by Nieuws 0 thoughts on “De juiste partner voor uw IT omgeving”

Een up-to-date IT infrastuctuur

Bent u er zeker van dat uw IT infrastructuur zorgt voor huidig en toekomstig succes? Een serieuze vraag, omdat voor de meeste bedrijven IT inmiddels van levensbelang is.

Alles is er van afhankelijk, terwijl al die technologische ontwikkelingen voor veel directieleden of managers niet of nauwelijks meer te volgen zijn. IT behoort vaak niet tot de core business van de organisatie. Hoe gaat u dan zorgen voor een IT infrastructuur die aan uw succes bijdraagt?

Een partij zoeken die u het toevertrouwt

Als u het zelf niet weet, dan gaat u op zoek. Om grip te krijgen op de business, de IT infrastructuur voor u te laten werken en succesvol te blijven zijn er honderden alternatieven. Natuurlijk kunt u op de kennis en expertise van de eigen IT afdeling vertrouwen of een Managed Services provider in de hand nemen die het hele beheer van de infrastructuur van u overneemt. Twee uitersten, waar nog vele alternatieven tussen liggen. Waar het echt om gaat is wie het beste antwoord geeft op de probleemstelling of de uitdaging van de organisatie.

Soms wordt succes afgeremd door andere belangen

Er is bijvoorbeeld veel aandacht voor ‘de cloud’, maar er zijn ook mensen die dergelijke ontwikkelingen als bedreiging voor hun baan zien. Soms terecht, maar meestal onterecht, omdat cloud nieuwe specialisaties binnen het IT vakgebied met zich meebrengt. Krijgt u wel alles te horen?

Voorwaaarden om meer grip te krijgen

Wij geloven vooral dat cloud infrastructuren zorgen voor succes. Dit heeft te maken met de combinatie van de mensen die ermee werken. Bevede ziet deze (menselijke) alternatieven om meer grip op de IT infrastructuur te krijgen:

  • Bestaande mensen bijscholen
    Medewerkers van Bevede krijgen de laatste bijscholingen op het in de ontwikkelingen op het gebied van IT, clouddiensten en beveiliging.
  • De juiste mensen op je juiste hulpvraag
    Bij Bevede brengen we vraag en aanbod van IT talent bij elkaar en gaan we op basis van uw hulpvraag de juiste medewerker koppelen met uw bedrijf.
  • Uw bedrijf blijft altijd IT up-to-date
    Pro actief beheer zorgt ervoor dat 90% van de problemen voorkomen worden en uw apparatuur altijd up-to-date is.

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om u te ontzorgen in uw IT omgeving?  Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring