Einde ISDN tijdperk

juni 22nd, 2017 Posted by Nieuws, Telefonie 0 thoughts on “Einde ISDN tijdperk”

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat KPN heeft aangekondigd te starten met de uitfasering van ISDN, ook heeft KPN wijzigingen voor tarieven en algemene leveringsvoorwaarden doorgevoerd. Dat is een ideaal moment voor telecom aanbieders om klanten over te zetten en u zult inmiddels wel helemaal suf gebeld worden. Uiteraard kan dit interessant zijn, maar ons advies is. “Laat u niet overhaasten”.

Onderstaand even wat feiten voor u op een rijtje.

ISDN End of life

KPN heeft aangekondigd dat ISDN End of life is en stopt per 1 september 2019 helemaal met de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige en meervoudige ISDN2 en meervoudige PSTN diensten per 1 september 2019.

Voor ISDN 15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening tenminste tot 1 januari 2021 blijft ondersteunen.

Wijziging tarieven

KPN heeft aangekondigd per 1 juli de tarieven voor vaste telefonie- en internetabonnementen te wijzigen. Dit is een goed moment om van een langlopend contract af te komen en om de tarieven nog maar eens tegen het licht te houden en te bekijken of u niet teveel betaald.

Wat verandert er voor u?

Voorlopig verandert er helemaal niets. Dat de tarieven veranderen is  een goed moment om te kijken of u niet teveel betaald en 2019 is in ieder geval nog ver weg. Gebruik de komende periode  om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

Slamming

Wij willen u nog wel even op het fenomeen slamming attenderen.

Slamming is de ongewenste overname van uw telecomabonnement door een andere telecomaanbieder. Bij slamming krijgt u telefonisch een voordeliger abonnement aangeboden dat u eigenlijk niet wilt. Door een aantal bevestigingen of ontkenningen stemt u zonder het te weten met de aanbieding in, zonder dat u uw handtekening heeft gezet. De contractwijziging wordt pas zichtbaar als de nieuwe telecomaanbieder factureert of als u een contractbeëindiging van de oude aanbieder ontvangt.

Advies

Wij komen graag langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden om gefaseerd over te stappen van ISDN naar VoIP.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact hierover op met Jan ter Horst op 038-4284650 of via mail jan@bevede.nl

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring