Hoe veilig is uw ICT?

mei 16th, 2017 Posted by Automatisering, Internet, Security 0 thoughts on “Hoe veilig is uw ICT?”

Als u het actuele nieuws volgt heeft u uitgebreid kunnen lezen over de risico’s dat systemen en netwerken aangevallen worden door ransomware, gijzelsoftware en mogelijk besmet worden door virussen. Er zijn inmiddels bedrijven en organisaties die het mailverkeer hebben stilgelegd om verspreiding van ransomware, gijzelsoftware en virussen te voorkomen.Daarnaast kunnen veiligheidslekken in veel gebruikte software er tevens voor zorgen dat uw data niet veilig is. De risico’s zijn dat u uw belangrijke data verliest of dat mogelijke blokkades van uw systemen ervoor zorgen dat uw bedrijf komt stil te liggen.

Voorkomen is beter dan . . .!

Ook u kan het allemaal ongewild overkomen zonder dat u het in de gaten heeft. Op dit moment gaan er wereldwijd allerlei mails rond die ervoor kunnen zorgen dat al uw data wordt versleuteld en dus niet meer bruikbaar is. Veelal zitten hier organisaties achter die u vragen veel geld te betalen om uw eigen data weer terug te krijgen. Trap er niet in en zorg dat u het voorkomt. De praktijk laat zien dat virsuscanners alleen niet afdoende zijn om dit te voorkomen. Daar waar de virusscanner of spamfilter niet afdoende is, moet u terug kunnen vallen op een goed gemaakte backup.

Tijd voor een effectieve risico check!

De risico check van bevede bevat de volgende aandachtsgebieden:

  • Veiligheid van uw backup.
  • Mail procedures en instructies.
  • Laatste updates van uw software
  • Effectiviteit van de virusscanner en anti-spam software.
  • Instellingen van uw firewall.

Ook kunnen wij deze check overslaan en direct zorgen voor de herinrichting van uw veiligheids-systeem. Bedrijven die het beheer van ICT aan ons hebben uitbesteed zijn ervan verzekerd dat hun data is veiliggesteld en dat systemen worden gemonitord.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact hierover op met Gerrald Zwep op 038-4284650 of via gerrald@bevede.nl.

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring