afbeelding automatisering bevede zwolle

Nieuwe telefooncentrale

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale zijn de keuzes eindeloos en de opties lijken onbeperkt. Afhankelijk van uw belgedrag, merkvoorkeur en wensen, het aantal toestellen en niet te vergeten het budget, zijn er diverse aan te raden centrales. Zet eerst je wensen op een rijtje dat is een enorme steun voordat je begint met zoeken.

Bellen via internet

De oplossingen die er echter met kop en schouders bovenuit steken, zijn de (hosted) VoIP-oplossingen.
Stap over op een eigentijdse telefonie oplossing waarbij u gebruik maakt van een flexibele cloud telefooncentrale met alle nodige faciliteiten op afstand te bedienen. Alles zelf te regelen en in te stellen en te integreren met mobiele telefonie. Gebruik van optimale flexibiliteit en voor vast maandbedrag. Zoekt u een nieuwe telefooncentrale dan kan uw oude telefooncentrale de deur uit.

Wat is het verschil tussen een VoIP-centrale en een traditionele telefooncentrale?

Bellen blijft gewoon bellen, ongeacht of u belt via een gewone telefoonlijn of via VoIP. Het gebruik van VoIP geeft echter veel meer mogelijkheden en flexibiliteit dan een traditionele telefoonlijn of telefooncentrale.

Voordelen van een hosted VoIP-centrale

Als organisatie heeft u geen telefonienetwerk nodig, u gebruikt het internetnetwerk één netwerk voor internet en bellen bespaart aanleg- en onderhoudskosten. De ontwikkelingen gaan snel en worden door Bévéde op de voet gevolgd. Wij blijven u daarom infomeren welke oplossing voor u de beste is.

Bevede levert diverse merken

Bevede levert en onderhoudt ook (voip) centrales op locatie zelf. De merken welke wij voeren/ondersteunen zijn: Avaya, Samsung, Cisco, Ericsson, Gigaset, Polycom, Kirk Dect en Grandstream. Er zit hier zeker een merk/type bij die past bij uw wensen en mogelijkheden.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze als u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG