ISDN Check

september 28th, 2017 Posted by Nieuws, Telefonie 0 thoughts on “ISDN Check”

We hebben het al eens eerder aangekondigd dat KPN in september 2019 stopt met ISDN. Gelukkig is dat nog een eind weg. Toch adviseren wij alle bedrijven om alvast te inventariseren of ze nog ISDN lijnen hebben, hoe het zit met gesprekskosten, mobiele abonnementen en internetverbindingen.
Waarom?
Wij willen voorkomen dat u zich beperkt in een oplossing die helemaal bij u past, maar nog niet kunt afnemen omdat u nog vast zit aan verschillende contracten.
De huidige telefonie oplossingen zijn een mix van vaste toestellen en mobiele toestellen die bij voorkeur geïntegreerd worden, ook wel vast-mobiel integratie genoemd. Hetgeen resulteert in efficiënter werken en vaak lagere maandlasten.
Belangrijk dus om inzichtelijk te hebben welke contracten er lopen en wat uw huidige kosten zijn van ISDN lijnen, mobiele abonnementen en internetverbinding(en).
Bévédé heeft verschillende flexibele oplossingen die we gefaseerd kunnen leveren.
Interesse?
Laat ons eens vrijblijvend een ISDN check doen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan ter Horst, jan@bevede.nl,
telefoonnummer 038 4284650.

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring