afbeelding automatisering bevede zwolle

Isdn vervangen in Zwolle

ISDN vervangen in ZwolleIn de jaren 90 was er opeens internet. Dat gaf veel voordelen om op een heel andere manier gebruik te maken van de telefoonlijnen. Het internetten en mailen werd door de telefoonlijnen gedaan. Nadeel was dat je niet gelijk kon bellen, faxen en internetten. Toen werd ISDN uitgevonden. Dat was de oplossing om op meerdere manieren gebruik te maken van de telefoonlijn.

De ontwikkelingen gaan door

Het bedrijfsleven maakt veel gebruik van de ISDN aansluitingen. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en er zijn goedkopere oplossingen gekomen. De cloudoplossingen zijn goedkoper, flexibeler, professioneler en eenvoudiger te beheren. De ISDN aansluitingen zijn achterhaald en te duur. Daarom wordt er per september 2019 gefaseerd gestopt met deze aansluitingen. Ook bedrijven in Zwolle die nog een ISDN aansluiting hebben zullen opzoek moeten gaan naar het vervangen hiervan.

Omgekeerde wereld

Waren we eerst aan het internetten via de telefoonlijn, gaan we tegenwoordig bellen via het internet. Dat is eigenlijk wel de beste uitleg van de verandering. Als zzper kan je tegenwoordig prima gebruik maken de Whatsapp, Google Talk of Voipbuster. Heb je echter een bedrijf met een bedrijfspand en meerder personeelsleden dan is een vastnummer een betere keuze. Heeft u als bedrijf een telefooncentrale dan kan er een oplossing gevonden worden om deze centrale om te zetten in VoIP. Er is veel mogelijk. Wij denken graag met u mee naar de juiste oplossing die past bij uw bedrijf.

VoIP oplossingen

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk om van ISDN over te stappen naar VoIP. Het is afhankelijk van wat u zelf wilt veranderen of nog intact wilt houden. ISDN gaat stoppen dus veranderingen zijn noodzakelijk. Echter wat past het beste bij u bedrijf. Dat is een vraagstuk waar wij u graag mee helpen. Bevede is een Zwols bedrijf en gericht op de ondernemingen in Zwolle. Wij adviseren u graag als u ISDN wilt gaan vervangen en in Zwolle bent gevestigd.

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG