Laat uw computer niet gijzelen!

juni 30th, 2017 Posted by Automatisering, Nieuws, Security 0 thoughts on “Laat uw computer niet gijzelen!”

Betalen voor uw eigen data? Zorg dat u optimaal beveiligd bent! Wereldwijd worden er computers gegijzeld, bedrijven worden afgeperst door cybercriminelen en kunnen hun bestanden terug krijgen door het betalen van losgeld.

Kan het u overkomen?
JA! Zorg ervoor dat u uw computer optimaal beschermt.Maak het de cybercriminelen niet gemakkelijk uw computer te infecteren!

Geef de criminelen niet de kans om met u te onderhandelen, zorg ervoor dat uw backup up to date is. Uit onderzoek blijkt dat 50% van de backups niet volledig zijn en volledig teruggehaald kunnen worden.

Bron: http://www.volkskrant.nl/media/ook-uw-computer-kan-gegijzeld-worden-lees-hier-wat-u-er-tegen-doet~a4468931/#

Bedrijven die het beheer van ICT aan BéVéDé hebben uitbesteed zijn ervan verzekerd dat hun data is veiliggesteld en dat systemen worden gemonitord.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact hierover op met Gerrald Zwep op 038-4284650 of via mail gerrald@bevede.nl

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring