afbeelding automatisering bevede zwolle

Nieuwe telefooncentrale

De ontwikkelingen gaan snel in de telefonie. Het is haast ondenkbaar dat we 10 jaar geleden nauwelijks smartphones hadden. Zo hard gaan de ontwikkelingen ook in het bedrijfsleven. We stappen met zijn allen over van analoog naar de cloud. Als uw bedrijf gevestigd is in Zwolle is het praktisch als ook een Zwols bedrijf u informeert over ontwikkelingen in de telefonie. Zoekt u een advies op maat als het gaat om een nieuwe telefooncentrale? Bévédé, het ICT bedrijf van Zwolle, kan u een passende oplossing bieden voor een nieuwe telefooncentrale.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van telefonie

Weet u dat in september 2019 ISDN stopt. Dat betekent dat u in de problemen kunt komen als uw telefonie daar nog niet op is aangepast. Wij adviseren u dan ook om op tijd te beginnen met het overzetten van ISDN naar de cloud. Ook wel genaamd VoIP. In Nederland zijn momenteel naar schatting zakelijke 300.000 ISDN gebruikers welke volgend jaar allen móeten overstappen van  ISDN naar een betere en nieuwe techniek over op het gebied van telefonie. Deze betere techniek staat bekend als ‘’VoIP’’. Dat staat voor ‘’Voice over IP”. Ook wel bekend als ‘’bellen over een Internetverbinding’

Bévédé, de telefooncentralespecialist van Zwolle

Buiten de advisering in de inrichting van uw telefonie kan Bévédé u ook van dienst zijn met meerdere clouddiensten. Van WIFI-netwerken tot IT omgeving, Bévédé adviseert, helpt en begeleidt u in al uw dataverkeer. Ons totaalconcept zal u zeker van pas komen. Nogmaals, bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale, wij geven u een advies op maat.

Bévédé is flexibel en betrouwbaar

De telefoniediensten van Bévédé zijn flexibel en schaalbaar. Ze zijn per maand opzegbaar dus u betaalt naar werkelijk gebruik. Wij zijn gevestigd in Zwolle dus kunnen wij snel inspelen op uw vragen. Voor een nieuwe telefooncentrale heeft u geen grote investering nodig en altijd up-2-date. Zowel uw cloudcentrale als uw toestellen worden automatisch ge-update. Natuurlijk zullen wij eerst met u een afspraak inplannen zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken.

Wij helpen u graag met het adviseren van een nieuwe telefooncentrale in Zwolle.

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG