vertrouwd in de
kracht van eenvoud.

Goed ingerichte automatisering, telecommunicatie en internetverbindingen vormen samen een stevig fundament voor efficiënte bedrijfsvoering. Wilt u ook eenvoudiger en sneller werken? De IT-specialisten van het familiebedrijf Bevede dragen graag zorg voor een stevig ICT-fundament voor uw bedrijf.

over ons

Liefhebbers van automatisering

Om zorgeloos en efficiënt te kunnen werken, is een goed werkende ICT-omgeving van cruciaal belang. Het familiebedrijf Bevede zorgt al sinds 1999 dat de automatisering, telefonie en internetverbindingen van diverse bedrijven op rolletjes lopen. Om de verschillende sectoren, zoals: mkb-bedrijven en zorg- en overheidsinstellingen goed te kunnen bedienen, is ons team van specialisten inmiddels uitgegroeid tot 7 vaste medewerkers, een supportafdeling en een buitendienst met 6 ICT-specialisten.

Lees verder

klantenervaringen

Wat zeggen klanten over
onze service?

Met veel van onze klanten werken wij al jarenlang samen. Zij delen graag de ervaring die ze met Bevede hebben. Hoe ervaren zij ons uitgebreide servicepakket?

Lees verder

Contrast Coatings

Henk Kleinlugtenbeld

“De jongens van Bevede hebben geen snelle praatjes, maar een oprecht en goed verhaal. Ze denken in oplossingen.”

het team

De mensen achter bévédé

werken vanuit de cloud

Makkelijk, overal toegankelijk
en altijd een back-up

Het werken vanuit de Cloud kent vele voordelen. Uw werknemers hebben overal en 24/7 toegang tot de gegevens, er is altijd een back-up aanwezig en u heeft geen server meer nodig. Hoe het werkt? Wij praten u graag bij!

Maak een afspraak

hier werken wij voor

Een greep uit onze klanten