afbeelding automatisering bevede zwolle

Nu glasvezel in Nieuwleusen

glasvezel in Nieuwleusen

Glasvezel in Nieuwleusen een feit?

Nieuwleusen heeft vele mooie ondernemers. Deze ondernemers maken gebruik van internet. Ook voor hen is glasvezel of al beschikbaar of het komt er zeer snel aan. Glasvezel is niet meer weg te denken voor ons toekomstig gebruik van internet. In deze blog zetten we alle voordelen van glasvezel op een rij.

Sneller internet met glasvezel

Weet u nog hoe het was 10 jaar geleden. Met een modem kon je verbinding maken met het internet. Dat was een hele ontwikkeling maar duurde vaak erg lang. Verbindingen waren traag en stoorde voortdurend als er meerdere gebruikers op een lijn waren. Omdat er steeds meer gewerkt wordt in de cloud is sneller internet van belang. Zie het als een kaartenbak waar je altijd en direct al de inhoud met een druk op de knop beschikbaar moet hebben. Zonder zoeken direct alles voor je neus.

Sneller internet in Nieuwleusen door glasvezel

Als gezegd zorgt glasvezel zorgt voor een  sneller en stabieler  internet. We maken steeds meer gebruik van het internet op veel verschillende manieren. Uw gehele ICT is met internet in te richten. Denk hierbij aan telefonie, administratie en communicatie. Maar ook besturing van systemen. De keuze voor glasvezel is daarom zeer verstandig.

De voordelen van  glasvezel op een rij:

  • Snelheden van 50 Mb/s tot wel 1000 Mb/s
  • Gegarandeerde snelheden via glasvezel
  • Altijd net zo snel up- als downloaden

Internet via glasvezel in Nieuwleusen

Eerder hebben we al een blog geschreven over glasvezel in Zwolle. Zwolle ligt tegen Nieuwleusen aan. De afstand is zo klein dat de glasvezel voordelen ook in Nieuwleusen te vinden zijn. Bedrijven die glasvezel aanleggen weten Nieuwleusen steeds vaker te vinden.
Al 3 jaar is er glasvezel in Zwolle via Blue Fiber. Bent u opzoek naar glasvezel in Nieuwleusen voor uw internet? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij verzorgen een uitgebreide offerte met de juiste informatie.

Neem vandaag nog contact met ons op. www.bevede.nl