afbeelding automatisering bevede zwolle

PC onderhoud Zwolle

PC onderhoud ZwolleAlles heeft onderhoud nodig, ook uw PC

Tegenwoordig is het moeilijk voor te stellen dat u voor uw werk geen computer hebt. Het is nog niet zo heel lang geleden dat men werkte vanuit kaartenbakken en met memo’s. Mededelingen, bestellingen en facturatie gingen per post, telefonisch, mondeling of fax. Soms was een organisatie aangesloten bij een groter netwerk en werd er via een centraal punt gecommuniceerd met ellen lange overzichtslijsten. Het ging allemaal wat omslachtiger en trager. De huidige generatie kan zich er geen voorstelling van maken hoe anders het was.

Door de komst van de computer is alles sneller gegaan. We bestellen, communiceren, socializen en vragen informatie op met de personal computer. In de volksmond PC genoemd.  We vergeten weleens dat de PC ook een apparaat is met beperkte levensduur. Een levensduur die je kunt verlengen door de juiste onderhoud er op te plegen.

Voorkomen is beter dan genezen

We krijgen vaak meldingen van PC storingen als er al een tijdje een probleem is. Bijvoorbeeld traagheid, rare foutmeldingen of zelfs een zwart beeld, opstarten lukt niet meer.

Het is vaak verleidelijk om maar van alles te downloaden op je computer. Dat gaat vaak ook heel goed tot je computer vol is of erger er een virus binnenkomt. Op het moment dat je denkt dat je helemaal up-to-date beschermt bent blijken er toch weer nieuwe virussen actief te zijn. Ook daar gaan de ontwikkelingen heel snel in en loop je achter de feiten aan.

Onderhoud aan PC in Zwolle of omgeving

Je kan veel zelf doen om je computer te onderhouden. Bijvoorbeeld het opschonen en verwijderen van bestanden die je niet nodig hebt. Een betrouwbare firewall installeren die bescherming geeft aan je computer. Regelmatig je wachtwoorden wijzigen is ook heel belangrijk. Kies bij dit laatste altijd voor wachtwoorden die sterk zijn en niet te achterhalen zijn als namen en geboortedatum van kinderen. Zoveel mogelijk gebruik maken van de cloud is ook een PC beschermende activiteit. Je computer raakt zo niet vol.

Uitbesteding onderhoud van PC

Is uw bedrijf gevestigd in Zwolle of omgeving dan is Bevede de specialist in onderhoud en reparaties van PC’s. Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte aanbieden van wat het kost maar vooral ook van wat de voordelen zijn van preventief onderhoud. Natuurlijk herstellen en repareren wij ook. Nogmaals, voorkomen is beter dan genezen. Uw PC gaat veel langer mee en dat is zeker kosten en tijd besparend.

Interesse in meer informatie over onderhoud van uw PC’s en u bent gevestigd in Zwolle of omgeving? Bevede helpt u graag.

Neem vandaag nog contact met ons voor het maken van een afspraak.

ADVIESAANVRAAG