Schoon uw computer op tijd op en voorkom traagheid

maart 25th, 2019 Posted by Internet, Nieuws 0 thoughts on “Schoon uw computer op tijd op en voorkom traagheid”

Een trage computer? Tijd om hem op te schonen.

U heeft het vaak niet direct in de gaten. Alles gaat wat langzamer op uw computer. Ongemerkt komt uw computer helemaal vol te staan met niet meer gebruikte opslag.

We maken dagelijks gebruik van een computer. Zakelijk en privé. We verwachten dat hij het altijd doet en ook snel werkt. Een computer vraagt onderhoud. Een belangrijk onderhoudsitem is tijdig opschonen van bestanden op de computer. Komt u er wel aan toe?

Het belang van het opschonen van uw computer

Niet iedereen staat er dagelijks bij stil. Tijdens het gebruik van uw computer slaat deze allerlei bestanden op. Dit is nodig om de computer goed te laten werken. Dat gaat vaak ongemerkt. Zelf downloadt u waarschijnlijk ook dagelijks vele bestanden die u nodig heeft voor uw werk of voor privédoeleinden.  Opschonen, het verwijderen van deze downloads, wordt vaak vergeten. De computer wordt dan langzamer. Dat komt omdat al deze bestanden ruimte vragen op uw computer. Denk maar aan het opstarten dat een onnodig lange tijd duurt of het schakelen tussen de verschillende schermen. U helpt niet alleen uzelf ermee, maar ook de pc. Het regelmatig opschonen van de computer is absoluut aan te raden.

Onderzoek naar traagheid van computer

Teveel opslag is de grootste oorzaak van een trage computer. Er kunnen ook andere oorzaken ten grondslag zitten. Wij adviseren daarom altijd om een check te laten doen door onze specialisten. Zij kunnen beoordelen wat er aan de hand is en advies geven. Het regelmatig in uw systeem opnemen uw computer op de te schonen is een goede manier van onderhoud aan uw computer. Dit is belangrijk voor de levensduur.

Het optimaliseren en updaten van Windows kan ook een snellere computer geven. Deze besturingsprogramma’s worden regelmatig voorzien van updates waarbij ook problemen opgelost worden. Services die niet worden gebruikt kunnen uitgeschakeld worden.

De specialist onderzoekt, adviseert en voert uit.

Bevede is uw partner en expert in het opschonen van computers. Onze helpdesk staat voor uw klaar om samen met u te bespreken wat uw problemen zijn en hoe wat dat voor u kunnen oplossen. Dat bespaart veel moeite en geld. Samen met u kunnen we afspreken om regelmatig uw computer op te schonen en/of traagheid oorzaken te detecteren.


Bevede de ICT specialist voor Zwolle en omgeving.

U zit waarschijnlijk niet te wachten op computerproblemen, wegvallende telefoongesprekken, een haperend netwerk en andere automatiserings– en communicatieproblemen. Uw klanten al helemaal niet. Alle soorten ICT storingen leiden tot frustraties en kosten geld. Een betrouwbate partner in oplossen van storingen is goud waard. Wij weten dat als geen ander en staan voor u klaar voor al uw ICT vraagstukken.

Wij adviseren u graag. Neem vandaag nog contact met ons op. 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring