Het moment voor onderhoud

augustus 4th, 2017 Posted by Automatisering, Nieuws 0 thoughts on “Het moment voor onderhoud”

Vakantie? Het moment voor onderhoud aan uw pc’s. De vakantieperiode is bij uitstek het moment voor (preventief) onderhoud aan uw computers en servers.  Computers vergaren inwendig veel stof.Computers vergaren inwendig veel stof. Dit stof ligt als een isolerende deken over de elektronica, waardoor deze de warmte niet goed kwijt kan. Dit resulteert in slechtere performance, instabiliteit en uiteindelijk tot permanente uitval. Om dit te voorkomen is periodiek onderhoud noodzakelijk.

Wij adviseren minimaal eens per jaar het inwendige van computers en servers te ontdoen van stof. Dit komt de levensduur en stabiliteit van uw systemen rechtstreeks ten goede.

Bévédé heeft een zomeractie waarin wij tegen gereduceerd tarief uw apparatuur een grote beurt geven. Wij kunnen in de vakantieperiode de volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren:

– Computers en servers inwendig reinigen (essentieel voor goede warmte-afvoer)

– Uitgebreide virusscan

– Uitgebreide spyware scan

– onderhoud aan de harde schijven (schijfopruiming, defragmentatie, foutopsporing)

Bovengenoemde werkzaamheden kunnen wij uitvoeren tegen een gereduceerd tarief van € 60,- excl. BTW per uur. Bovendien betaalt u bij tijdige kennisgeving geen voorrijkosten. Voorwaarde is dat bévédé de planning bepaalt. Deze actie loopt tot en met 31 augustus.

 

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring