afbeelding automatisering bevede zwolle

Automatisering

Zorgeloos genieten van perfect ingerichte automatisering en telecommunicatie!

Computerproblemen, een haperend netwerk en andere automatiseringsproblemen. Laten we eerlijk zijn, u zit er niet op te wachten.

En uw klanten al helemaal niet!

Storingen leiden tot frustraties en kosten geld. Want waar niet gewerkt kan worden wordt ook geen geld verdiend. Betrouwbare verbindingen en bereikbaar zijn, is immers belangrijk voor uw bedrijfsvoering.

Het is dan ook een geruststellende gedachte als u weet dat er een team van vakmensen klaar staat om het voor u in te richten en ook klaar staat om u in voorkomende situatie uit de zorgen te helpen en uw computer, telefooncentrale en netwerken kunnen “genezen” als het nodig is.

Wij beschikken over de mensen en de kennis om u, bij eventuele problemen, snel weer op weg te helpen. Tevens kunnen wij u helpen om problemen te voorkomen.

Beheer

Geen omkijken meer naar uw IT omgeving. Pro actief beheer zorgt ervoor dat 90 % van de problemen voorkomen worden dit in combinatie met monitoring zorgt ervoor dat uw apparatuur altijd up-to-date is.

Clouddiensten

De cloud, wie heeft er niet van gehoord? Er zijn diverse mogelijkheden. Uw complete IT omgeving in de cloud of toch een hybride oplossing? Wij adviseren u graag.

Beveiliging

Een belangrijk onderdeel van uw netwerk is de beveiliging hiervan. Houd virussen, spam en aanvallen buiten de deur met onze security oplossingen.

Back-up

Heeft u zichzelf wel eens afgevraagd, wat als u om wat voor reden dan ook geen beschikking meer heeft over uw data? Doordat bijvoorbeeld uw bestanden zijn gegijzeld door ransomware. Wij bieden zowel online als offline back-up oplossingen.

Netwerken WIFI

Volledige WIFI dekking in uw bedrijf of toch liever alles bekabeld? Wij bieden zowel MKB als Enterprise netwerk oplossingen.

Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen, zo is het ook op het gebied van IT. Daarom maken wij gebruik van monitoring software. Deze houdt uw IT omgeving 24/7 in de gaten.

Middels de endpoint client wordt uw complete netwerk inzichtelijk en opgenomen in ons dashboard. Door deze proactieve manier van monitoring heeft u minder kans op (ver)storingen en heeft uw IT omgeving een hogere + betere beschikbaarheid.

Tevens maakt de endpoint client het mogelijk om op gezette tijden patch management uit te voeren. Zo is uw systeem altijd up-to-date zonder dat u of uw werknemers hier hinder van ondervinden.

Rapportage

Uitgebreide rapportage mogelijkheden. Een blik in de toekomst door de trend van afgelopen dagen/weken/maanden/jaren inzichtelijk te hebben.

  • Category : SERVICE