Van ISDN naar VoIP? Begin op tijd!

september 27th, 2018 Posted by Telefonie, Telefooncentrales 0 thoughts on “Van ISDN naar VoIP? Begin op tijd!”

September 2019 stopt ISDN

Ondernemers stellen overschakeling van hun ISDN telefoonaansluiting naar VoIP uit. Dat kan problemen geven want in september 2019 werkt de ISDN aansluiting niet meer.

In Nederland zijn momenteel geschat 300.000 ISDN zakelijke gebruikers welke volgend jaar alle móeten afstappen van de ISDN naar betere en nieuwe technieken op het gebied van telefonie. Deze betere techniek staat bekend als ‘’VoIP’’, dat staat voor ‘’Voice over IP en ook wel bekend als ‘’bellen over de Internetverbinding’

Nog te weinig urgentie bij veel ondernemers

Nog teveel ondernemers zien momenteel de urgentie niet in waardoor wij verwachten dat er volgend jaar een enorme drukte ontstaat. Het gevolg zal zijn dat veel ondernemers niet het advies en oplossing kunt krijgen welke wél degelijk nodig zijn. Dit kan voor veel ondernemers vervelende gevolgen hebben met aansluitend natuurlijk ook hun klanten. Denk hierbij aan telefoonaansluitingen die echt altijd goed bereikbaar moeten zijn als hulpverleners, huisartsenpraktijken en servicebureaus. Bereikbaar zijn en blijven kan van levensbelang zijn.

Wees er op tijd bij!

Of u nu een grote onderneming met meerdere telefoonnummers en aansluitingen bent of een kleinere met één telefoonaansluiting. Het installeren en aansluiten van een VoIP aansluiting is binnen 1 dag te realiseren. Ook is het uitbreiden van een bestaande centrale zeer gemakkelijk. Hierdoor kunt u binnen 1 dag uw gehele organisatie voorzien van een telefonie-oplossing. Dit kan u veel geld besparen, omdat u alleen betaalt voor het aantal nummers dat u echt nodig heeft. Ook heeft u geen aanschafkosten van een fysieke PBX. U gebruikt slechte één netwerk voor internet., en betaalt alleen dat wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Ontdek de voordelen van VoIP

De overstap naar VoIP geeft een garantie op een betere gesprekskwaliteit, bereikbaarheid en is betaalbaarder. Een cloud telefooncentrale is flexibel
Als er door, welke reden ook, de stroom uitvalt, ondervindt u geen problemen. De opmars van Voice over IP (VoIP) is niet te stuiten. Stap over op een eigentijdse telefonie oplossing waarbij u gebruik maakt van een flexibele cloud telefooncentrale met alle nodige faciliteiten op afstand te bedienen. Alles zelf te regelen en in te stellen en te integreren met mobiele telefonie. Gebruik van optimale flexibiliteit en voor vast maandbedrag. Uw oude telefooncentrale kan de deur uit.

Bévéde is uw partner in omzetting ISDN naar VoIP. Stel uw beslissing van omschakeling niet langer uit.

Wilt u weten wat voor úw bedrijf het voordeel is van een telefooncentrale in de cloud? Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring