afbeelding nieuws van bevede

Verhuizing Outtrade BV

In December is OutTrade verhuisd naar een nieuw pand. Wij feliciteren jullie met deze mooie locatie! Het is een prachtig pand geworden met een groot aangrenzend magazijn, ruime kantoorruimtes en een mooie showroom. Een grote stap in jullie ambities om te blijven groeien.

Bévédé waardeert het enorm dat we de volledige ICT omgeving, telefonie incl. DECT systeem en IP camera systeem hebben mogen leveren, verhuizen en updaten. Bedankt voor deze mooie opdracht! We kijken terug op een fijne samenwerking.

Een dergelijke klus gaat natuurlijk niet over één nacht ijs en hieraan voorafgaand zijn er maanden terug al de eerste gesprekken gevoerd, dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie samenwerking tussen OutTrade en bévédé, maar ook met Aannemersbedrijf Heetebrij en Trancon.

Probleemloos verlopen dit soort trajecten nooit, maar uiteindelijk kunnen we concluderen dat dit gehele traject nagenoeg zonder problemen en vertraging is opgeleverd. Uiteraard hebben we her en der moeten bijspringen en hebben we ter plekke wat extra meters netwerkbekabeling aangelegd. Even wat bijschakelen dan lossen we dat op. Dat doen we graag.

In de zomer zijn we begonnen met de VoIP telefonie omgeving migreren naar bévédé. Om deze vervolgens eenvoudig te kunnen verhuizen. Vervolgens hebben we in november in het gehele pand een geïntegreerd DECT systeem aangelegd, voor een optimaal bereik.

Het IP netwerk is in deze periode ook aangelegd en wij hebben een volledig dekkend WiFi netwerk geleverd voor de scanners in het magazijn  en uiteraard zijn de kantoren ook allemaal voorzien van een WiFi netwerk.

Voor de Kerstdagen is uiteindelijk de bestaande telefonie en IT omgeving verhuisd en zijn alle werkstations volledig ge-update en op het gebied van cybersecurity is er een degelijke firewall geplaatst.

Voor een stuk efficiëntie en veiligheid zijn er rondom het pand IP camera’s geplaatst.

Om dit alles snel en optimaal te laten functioneren is er een glasvezelverbinding geleverd, die wordt voorzien van een back-up verbinding.

Ondanks Covid en bijbehorende maatregelen is het gehele traject soepel verlopen. Al met al hebben we met veel plezier dit traject gedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat OutTrade klaar is voor de toekomst en inmiddels zijn ze vol gas het nieuwe jaar begonnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan ter Horst, telefoonnummer 038 4284650

Inrichting patchkast OutTrade

Patchkast Outtrade

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op:

Mail: jan@bevede.nl

Telefoon: 038 428 4650

Of vul ons contactformulier in!

  • Category : blog list
  • Type : post