Wat te doen nu het einde ISDN in zicht is?

mei 29th, 2019 Posted by Telefonie 0 thoughts on “Wat te doen nu het einde ISDN in zicht is?”

Weet te doen als het ISDN stopt?

Wij hebben er al eerder aandacht aan besteed. Indien u nog gebruik maakt van de ISDN telefoonaansluiting en nog geen vervanging heeft geregeld, heeft u in september een probleem.

De afkorting van ISDN is Integrated services digital network. ISDN is digitale telefonie. Er zijn meerderde ISDN aansluiting soorten. Per 1 september aanstaande zal gestopt worden met het aanbieden de ISDN-2. Per 1 oktober 2021 stoppen de overige ISDN aansluitingen als ISDN-15, 20 en 30. Dit betekent dat als er geen vervanging is deze ISDN abonnementen stoppen.

VoIP

Een betere en nieuwe techniek in plaats van ISDN is VoIP. Deze betere techniek ‘’VoIP’’, staat voor ‘’Voice over IP en ook wel bekend als ‘’bellen over de Internetverbinding. Deze VoIP heeft een totale andere abonnementsstructuur dan ISDN. Zo is het van belang hoe vaak en met hoeveel nummers u belt. Het is zinvol om op tijd uzelf hierin te verdiepen. Breng opnieuw in kaart hoe u nu uw telefonie regelt en hoe u dit in de toekomst wilt hebben.

Met VoIP klaar voor de toekomst

Met aanschaf van VoIP bent u klaar voor de toekomst. Door het hele land wordt hard gewerkt om glasvezel breed beschikbaar te maken voor het bedrijfsleven.
Een cloudcentrale geeft veel meer mogelijkheden dan alleen bellen.
Ook het bedrag per maand zal omlaag gaan omdat er geen onderhoud is en hardware. Het enige nadeel is de aanschaf van nieuwe VoIP telefoons.

Alternatieven

U kunt er voor kiezen om uw ISDN centrale te behouden. Er bestaat de mogelijkheid om alles bij hetzelfde te laten, oude centrale te blijven gebruiken maar dan deze om te zetten naar het internet. De voordelen zijn dat er dan nauwelijks verandering is en dat geeft rust. Je hardware blijft behouden. De belkosten gaan omlaag en het is geschikt voor alle telefooncentrales. Nadelen zijn dat je een ISDN-converter moet aanschaffen en dat er kosten komen in onderhoud en hardware.

Bévéde is uw partner in omzetting ISDN naar VoIP. Stel uw beslissing van omschakeling niet langer uit.

Wilt u weten wat voor úw bedrijf het voordeel is van een telefooncentrale in de cloud? Neem vandaag nog contact met ons op. 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring