Zakelijke glasvezel bedrijventerrein Marslanden Zwolle een feit!

november 28th, 2018 Posted by Nieuws 0 thoughts on “Zakelijke glasvezel bedrijventerrein Marslanden Zwolle een feit!”

Glasvezel voor een voordelig zakelijk internet

Onlangs ging de eerste schep in de grond bij bedrijventerrein Marslanden B t/m F Zwolle. Bévédé was hierbij aanwezig.

Snel en betrouwbaar internet is voor veel ondernemers essentieel, maar door de verouderde telecominfrastructuur niet altijd vanzelfsprekend. Het alternatief voor traag en instabiel internet? Glasvezel!

De voordelen van glasvezel

  • Glasvezel is supersnel. Een glasvezelkabel bestaat uit honderden dunne glasvezels. Omdat de vezel is gemaakt van glas, kan er licht doorheen. De glasvezelkabel verwerkt data letterlijk met de snelheid van het licht. Hierdoor kan glasvezel niet alleen heel snel gegevens verwerken, maar ook heel veel tegelijkertijd.
  • Glasvezel is betrouwbaar. Uw glasvezelverbinding deelt u met niemand. De afstand tot de wijkcentrale en het dataverbruik van nabijgelegen bedrijven hebben daarom geen invloed op uw internetsnelheid. Daarnaast is de glasvezelkabel niet gevoelig voor corrosie, blikseminslagen of storingen door radiofrequenties. Dat maakt de verbinding erg stabiel.
  • Glasvezel aangelegd door Blue Fiber is schaalbaar. Met glasvezel van Blue Fiber kan uw databehoefte meegroeien met uw bedrijf. Glasvezel is flexibel waardoor het makkelijk op te schalen is. Heeft u behoefte aan meer bandbreedte, dan is een upgrade eenvoudig te regelen. Standaard snelheden zijn 50, 100 en 250 Mb/s, maar sneller kan natuurlijk ook.
  • Een glasvezelverbinding is symmetrisch. Dat betekent dat u net zo snel kunt downloaden als uploaden. Dat is bijvoorbeeld erg handig wanneer u in de cloud werkt: u kunt namelijk altijd snel bij uw bestanden en dat scheelt opslagruimte. Ook is het de ideale basis voor streaming, werken op afstand en VoIP.

 

Blue Fiber legt het glasvezel aan

Blue Fiber zorgt, dat met de komst van het nieuwe glasvezelnetwerk, storingsgevoelig internet en lage maximale snelheden, voorgoed verholpen zijn. Op dit moment internetten de meeste ondernemers daar via ADSL, de oude telefoonlijn, wat door toenemend dataverbruik als traag en instabiel wordt ervaren. Het bedrijventerrein Marslanden B t/m F mag zich nu gelukkig prijzen.

Er is veel animo op Marslanden. Veel Zwolse bedrijven hebben inmiddels een intentieverklaring bij Blue Fiber aangeleverd en worden kosteloos aangesloten. Bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen tijdens de realisatie van het glasvezelnetwerk nog kosteloos instappen. Deze bedrijven betalen alleen abonnementskosten. Voor bedrijven op Marslanden B t/m F is dit een echte buitenkans.

Bevede en glasvezel

Probleemloos werken in de cloud, bellen via internet en tegelijkertijd andere zware toepassingen gebruiken? Dit is geen probleem met de hoge snelheden van onze glasvezelverbindingen. Wij adviseren u graag wat voor u de mogelijkheden zijn als het gaat om de juiste internet verbindingen. Passend bij uw bedrijf en de mogelijkheden in uw omgeving.

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om u te ontzorgen in uw internet?  Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

ADVIESAANVRAAG

Bévédé maakt gebruik van cookies. Klik op GA VERDER om deze te accepteren, zo kunnen wij u de beste surf ervaring mogelijk bieden. Onze privacyverklaring kunt u hier vinden: privacyverklaring