Back up

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Als bedrijf moet u 24/7 over uw gegevens kunnen beschikken. Cybercriminelen worden steeds bekender op het gebied van hacken, en slaan vaak mét succes toe. Dit kan ertoe leiden dat al uw data versleuteld wordt of zelfs verwijderd. Daarom is het van belang dat al uw data op een externe plek wordt opgeslagen.

Bevede is gespecialiseerd op het gebied van back-ups, met twee ‘Acronis Certified Engineers’, kunt u er zeker van zijn dat alle data veilig wordt opgeslagen. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk op het gebied van back-ups. Wilt u uw data in uw eigen datacenter back-uppen? Dan kunt u kiezen voor een back-up naar uw NAS (Network Attached Storage). Wilt u uw data extern op een veilige locatie opgeslagen hebben? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een Cloudopslag. Uw back-up processen worden dagelijks gemonitord door onze back-up specialisten. Zo kunnen wij u garanderen dat, tijdens een noodgeval, al uw waardevolle en onmisbare data bereikbaar is!