afbeelding automatisering bevede zwolle

Cloud

Uw data overal beschikbaar, waar u maar bent, tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer zonder. Even snel een bestandje bewerken in de trein, dankzij het werken in de Cloud is dit gemakkelijk te doen!

Wij bieden verschillende opties aan, per bedrijf verschillen natuurlijk de belangen. Daarom heeft Bevede 2 oplossingen voor het werken in de cloud.

Volledig in de Cloud

Wilt u alles in de Cloud hebben? Dat kan, Bevede maakt gebruik van Microsoft 365 pakketten, hieronder valt OneDrive. OneDrive is een service waar u en uw medewerkers alle data in op kunnen slaan. Dit kan op elk apparaat en is op elke plek bereikbaar! Wilt u uw mail ook in de Cloud hebben? Zelfs dit kan. Via Exchange Online bent u er zeker van dat uw mail veilig in de Cloud staat en 24/7 werkt. Geen gedoe meer met het instellen van IMAP/SMTP servers, geen gedoe meer met lokale archieven, wij garanderen dat al deze problemen verleden tijd zijn!

Hybride oplossing

Een tussenoplossing voor het volledig werken in de Cloud is de hybride oplossing. Wilt u niet alles in de Cloud opslaan, maar misschien alleen uw mail via de Cloud laten lopen? Dan kunt u voor deze oplossing kiezen.

Bevede adviseert u graag op het gebied van de Cloud, zo vinden we samen de beste oplossing voor uw omgeving!

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem contact met mij op:

Bert van Dijk

038 428 4650

bert@bevede.nl

Bert van Dijk Cirkel
Microsoft Office 365 Banner

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.