Beveiliging

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Uw medewerkers werken tegenwoordig overal. Thuis, onderweg, bij de klant of op kantoor. Zij hebben op elk moment, waar ze ook zijn, toegang tot bedrijfsdata en klantgegevens.

Bevede zorgt ervoor dat de hardware van haar klanten overal beveiligd is, dit doen we met het antivirus programma Kaspersky Endpoint Security. Met twee gecertificeerde professionals op dit gebied bent u er zeker van dat uw data beveiligd is. Echter gaat het beveiligen van uw data/gegevens veel verder.

Sinds kort biedt Bevede namens DIEV (Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining) online trainingen aan op het gebied van cybersecurity. Hierdoor worden medewerkers bewust van de gevaren op het gebied van cybercrime. Dit is wellicht nog belangrijker dan alle maatregelen op het gebied van hardware. De trainingen kunnen 24/7 gevolgd worden, zo kunt u zelf bepalen waar en wanneer u deze volgt!

Geen zorgen meer over de beveiliging van uw bedrijfsdata en klantgegevens, dat is waar Bevede naartoe streeft.