Cloud Telefonie

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Managed Voice

Deze vorm van zakelijke telefonie, heeft als groot voordeel dat er geen fysieke telefooncentrale aanwezig is. Uw telefooncentrale draait namelijk in de cloud en daardoor heel gemakkelijk online door uzelf te gebruiken. U kunt eenvoudig en snel de instellingen van uw centrale aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf gebruikers toevoegen en verwijderen.

Alle vertrouwde functionaliteiten die u gewend bent U kunt van alle functionaliteiten gebruikmaken die u van een telefooncentrale gewend bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Wachtrijen
  • Keuzemenu’s
  • Snelkiesnummers
  • Uitgebreide rapportages
  • Online beheersysteem

Standaard zijn er uitgebreide rapportages mogelijk.

Xelion

Xelion is een Nederlands product, ontworpen vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP processen en mobiele telefonie, daar draait het om.

Hosted telefonie voor een vast bedrag per maand, met alle functionaliteiten standaard in het pakket zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, rapportages.

Vast/mobiel integratie door middel van een app werkt onafhankelijk van welke mobiele provider
u op dit moment heeft.

Wat dacht u van integratie met Teams?