Camerasystemen

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Beveiliging van uw pand door middel van camera’s, een goede investering voor het beveiligen van uw bedrijf. Bevede is gespecialiseerd op het gebied van verschillende soorten beveiligingsoplossingen.

Met onze specialisten op het gebied van camerasystemen is uw pand goed beveiligd tegen inbraak of diefstal. Wij maken gebruik van IP-camera’s welke gemakkelijk te bekijken zijn op elke locatie en op elke smartphone of desktop! Wilt u uw beelden bewaren en op een later moment terug kunnen kijken? Wij bieden een breed aanbod aan recorders aan. Zo kunt u gemakkelijk de beelden terugzien.

Naast verschillende recorders bieden wij ook verschillende soorten camera’s aan, bent u opzoek naar een camera welke gemakkelijk in elke richting geplaatst kan worden? Dan kunt u kiezen voor een bullet camera. Wilt u een breed gebied filmen en hoeft de camera hiervoor niet in een hoek te staan? Dan kunt u kiezen voor een dome camera! Bevede helpt u graag bij deze keuze.