Bewustwording Cybersecurity

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Ondanks dat we op het gebied van cybercrime al jaren firewalls, spamfilters, encryptie, 2-weg authenticatie, back-up oplossingen etc. leveren, moeten we helaas concluderen dat dit allemaal onvoldoende is.

Criminelen worden steeds creatiever en beter in hun activiteiten. Het continu updaten en alle voorgeschreven maatregelen treffen op het gebied van hardware is niet afdoende. Helaas blijkt de zwakste schakel de gebruiker zelf.

Hiervoor hebben we dé oplossing.

diev, Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining.

De oplossing zit in online instructies. Bewustwording van de gevaren van cybercrime door de gebruikers zelf is net zo belangrijk als alle maatregelen op het gebied van hardware.

Deze online trainingen zijn een essentiële aanvulling op uw totaalpakket tegen cybercrime. Dit pakket aan trainingen heet 5MOT, 5 Minutes Online Training.

De instructiefilmpjes zijn online via een portal te volgen op alle beschikbare devices en kunnen 24/7 gevolgd worden. Geen klassikale sessies waarbij u mensen hele dagen of dagdelen moet missen. Op-en-top flexibel en het is te monitoren wie wat heeft gevolgd.