afbeelding automatisering bevede zwolle

Internet via glasvezel Zwolle

glasvezel

Juist NU is snel internet belangrijk

We leven in bijzondere tijden. Ondank dat de tijd stil lijkt te staan gaan alle ontwikkelingen rondom internet razendsnel. Iedere is zoekend hoe w ehet beste in contact kunnen blijven met elkaar. Zowel zakelijk als privé. De gemeente Zwolle is volop bezig om te kijken hoe het bedrijfsleven en particulieren een sneller internet kunnen krijgen. Gemeente Zwolle is in Nederland een van de meest vooruitstrevende gemeente als het gaat over aanleggen van glasvezel.

Wat is glasvezel

De naam zegt het al. Glasvezel bestaat uit zeer dunne  kabels die zo dun zijn als vezels. Deze vezels zijn zo flinterdun dat jouw informatie letterlijk met de snelheid van het ligt door deze vezels heen stroomt. Dit wordt aangedreven door licht. Het knipperen van het ligt en de snelheid daarvan bepaald de snelheid van de informatiestroom. En dit gaat niet alleen door deze vorm van vezels heel erg snel maar ook door de hoeveelheid van vezels in enorme hoeveelheden. Wat een uitvinding.

Sneller internet door glasvezel

Glasvezel zorgt voor een stabieler en sneller internet. We maken steeds meer gebruik van het internet op veel verschillende manieren. de keuze voor glasvezel is daarom zeer verstandig.

Dit zijn de voordelen van glasvezel:

  • Snelheden van 50 Mb/s tot wel 1000 Mb/s
  • Altijd net zo snel up- als downloaden
  • Gegarandeerde snelheden via glasvezel

Internet via glasvezel in Zwolle

We hebben er al eerder een blog aanbesteedt. In Zwolle wordt het net van glasvezel steeds uitgebreider. Al 3 jaar is er glasvezel in Zwolle via Blue Fiber. Bent u opzoek naar glasvezel in Zwolle voor uw internet? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij verzorgen een uitgebreide offerte met de juiste informatie.

Neem vandaag nog contact met ons op. www.bevede.nl