Kinket kiest voor mobiele abonnementen van bévédé

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

GSM abonnementen, we hebben ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om duidelijkheid te krijgen over de lopende contracten. Lang lopende contracten, verschillende einddata, verschillende tarieven en overnames door verschillende aanbieders maakt het niet eenvoudiger.

Dat was voor Eduard Veldkamp van Kinket Seal & Brandpreventie ook een grote bron van ergernis  en de belangrijkste reden om over te stappen.

“Duidelijkheid over contracten en één aanspreekpunt zijn de redenen geweest om over te stappen naar bévédé.

Één telefoontje naar bévédé en het was zo geregeld.” Aldus Eduard Veldkamp van Kinket.

Is dit voor u herkenbaar en bent u benieuwd hoe wij Eduard hiermee hebben geholpen?

Na het telefoontje was de afspraak zo gemaakt met Eduard Veldkamp.

Bij de betreffende leverancier van mobiele abonnementen bleek het onmogelijk om duidelijkheid over de mobiele contracten te krijgen. Eigenlijk was er maar één vraag en dat was inzichtelijk krijgen waar Kinket Seal & Brandpreventie nu voor betaald.

Na een korte inventarisatie en aanleveren van wat facturen hebben we een duidelijk verhaal uitgewerkt met flexibele mobiele abonnementen. Zo is begrijpelijk gemaakt waarvoor betaald wordt en we werken met één aanspreekpunt.

“Keer op keer kregen we een andere contactpersoon waardoor gesprekken moeizaam verliepen. Uiteindelijk bleef het onduidelijk hoe het zit met de contracten. Zwaar frustrerend om zoveel tijd in te moeten stoppen.

Na de zoveelste keer tevergeefs wachten op een terugbelverzoek was ik er klaar mee en hebben we de knoop doorgehakt en zijn we op zoek gegaan naar een andere leverancier.

Bévédé kan snel schakelen en het was zo geregeld! Fijn zo’n leverancier in buurt! Ik ben blij met de persoonlijke benadering.” Aldus Eduard.

 

Wat hebben we geregeld voor Kinket:

  • SIM kaarten kunnen we direct activeren. Als het nodig is brengen we ze even langs.
  • Mobiele contracten zijn per maand opzegbaar, dat is handig met wisseling van personeel.
  • Alle abonnementen in één grote databundel.
  • Bij overschrijding van de databundel wordt Kinket hierover persoonlijk geïnformeerd.
  • Bellen via het KPN netwerk.
  • Betaalbare mobiele abonnementen.