Automatisering
op de werkvloer

Technische storingen en ingewikkelde ICT-vraagstukken? Geen zorgen! Bevede realiseert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering.

Afspraak maken

Onze oplossingen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Online back-up

Belangrijke gegevens kwijtraken is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Wij voorkomen dat graag door het maken van veilige back-ups.
meer info

Serverbeheer

Voor diverse bedrijven richten wij de server in en onderhouden deze. Updates voeren wij tijdig uit en u kunt met al uw vragen bij onze helpdesk terecht.
meer info

Cybersecurity

Een goede beveiliging van uw data en klantgegevens is tegenwoordig erg belangrijk. Bevede draagt zorg voor goed beveiligde hard- en software.
meer info

Camerabeveiliging

Naast de beveiliging van uw gegevens is de beveiliging van uw pand natuurlijk net zo belangrijk. Wij bieden een compleet beveiligingspakket aan.
meer info

Werken in de cloud

Wilt u overstappen van een server naar de Cloud? Bevede adviseert u graag! Wist u al dat wij ook een hybride oplossing aanbieden?
meer info

Netwerkinfrastructuur

Om een goede en snelle ICT-omgeving te realiseren, leggen wij zorgvuldig en vakkundig een passende netwerkinfrastructuur aan.
meer info

Cloud mailhandtekening

Een professionele e-mailhandtekening kent vele voordelen. Wist u al dat wij dit voor al uw medewerkers kunnen automatiseren?
meer info

Devices

Bevede kan u voorzien van een compleet hardware pakket. Van computers tot alles op het gebied van telefonie, wij regelen het graag voor u!
meer info

Werkplekbeheer

Van het installeren van apparaten in de Cloud tot het leveren van hardware, Bevede kan uw werkplek inrichten en u voorzien van alle applicaties.
meer info

online veiligheid

Bescherm uw bedrijf tegen
virussen en cyberaanvallen

Het is in de nieuwsberichten steeds vaker te lezen of te horen: nieuws over uitgevoerde cyberaanvallen. Een goede beveiliging van uw klant- en bedrijfsgegevens is dan ook van groot belang. Welk beveiligingspakket voor uw bedrijf passend is? Wij adviseren u graag.

Lees verder

WiFi of netwerkbekabeling?

Het aanleggen van internet laat je
over aan de experts

Internet, we kunnen niet meer zonder. Welke verbinding sluit het beste bij uw bedrijf aan? Glasvezel, kabel of DSL? Onze IT-experts adviseren u graag! Om een stabiel en snel netwerk te kunnen realiseren, komen wij bij u langs om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en bedrijfssituatie. Daarbij kijken wij heel specifiek naar uw werkomgeving en wat deze nodig heeft. Met ingewikkelde technische informatie zullen wij u niet vermoeien. Uw snelle en goed werkende internetverbinding is onze zorg.

Devices

Laptop, servers en nog
veel meer. We voorzien je er
graag van!

Bekijk het hier

meer thuiswerken

Dan is werken vanuit de cloud
de oplossing voor u!

Of uw medewerker nu vanuit huis werkt of onderweg in de trein, door te werken vanuit de Cloud is de benodigde data overal ter wereld beschikbaar. Het maakt werken sneller, flexibeler en gemakkelijker. Wist u al dat er ook een hybride oplossing mogelijk is?

Meer info

Klantenervaringen

Wat zeggen klanten over
onze service?

Met veel van onze klanten werken wij al jarenlang samen. Zij delen graag de ervaring die ze met onze automatiseringsservice hebben.

Lees verder

Contrast Coatings

Henk Kleinlugtenbeld

“De jongens van Bevede hebben geen snelle praatjes, maar een oprecht en goed verhaal. Ze denken in oplossingen.”

hier werken wij voor

Een greep uit onze klanten